Biblioteka
E-publikacje
Class script for the project Company valuation via the DCF method |
Zofia Wilimowska | ZAWARTOŚĆ |
Educational materials for students participating in the Erasmus+ Programme in the University of Applied Sciences in Nysa | Edited by Tomasz Drewniak | ZAWARTOŚĆ |
Handel ludźmi. Praktyczne aspekty prowadzenia postępowań. Podręcznik dla organów ścigania i wymiaru sprawiedliwości | Prokuratura Krajowa | ZAWARTOŚĆ |
Klinimetria w doskonaleniu jakości świadczeń zdrowotnych i kształcenia na kierunkach medycznych. | MARIOLA GŁOWACKA, MACIEJ SŁODKI | ZAWARTOŚĆ |
Le Corbusier – cień w pieczarze Platona | Andrzej Wojciechowski | ZAWARTOŚĆ |
Normy żywienia dla populacji Polski i ich zastosowanie | pod redakcją Mirosława Jarosza, Ewy Rychlik, Katarzyny Stoś, Jadwigi Charzewskiej |
ZAWARTOŚĆ |
OBIADY SZKOLNE z uwzględnieniem zasad Dobrej Praktyki Higienicznej oraz systemu HACCP dla posiłków szkolnych | Redaktor: prof. dr hab. n. med. Mirosław Jarosz |
ZAWARTOŚĆ |
System postępowania antymonopolowego w sprawach kontroli koncentracji przedsiębiorców | Mateusz Błachucki | ZAWARTOŚĆ |
Współdziałanie międzyorganizacyjne w ochronie ludności (ujęcie retrospektywne) | Autor dr hab. inż. Andrzej Józef Włodarski, prof. SGSP |
ZAWARTOŚĆ |
Zasady prawidłowego żywienia chorych w szpitalach | pod redakcją prof. dr. hab. n. med. Mirosława Jaroszak |
ZAWARTOŚĆ |
ZASADY PRAWIDŁOWEGO ŻYWIENIA DZIECI I MŁODZIEŻY ORAZ WSKAZÓWKI DOTYCZĄCE ZDROWEGO STYLU ŻYCIA | Redaktor: prof. dr hab. n. med. Mirosław Jarosz |
ZAWARTOŚĆ |
Żywienie niemowląt i małych dzieci | Pod redakcją Haliny Weker i Marty Barańskiej |
ZAWARTOŚĆ |