Dietetyka magisterskie, tryb: niestacjonarne , semestr: 1 z dnia: 2025-09-17 12:46:35

Plan4WWW v1.30 z dn. 22.03.2025 by T.Trawka, modyfikacja by SoftwareSystem sp. z.o.o.

 8:4510:2512:0513:4515:2517:0518:4520:25
7:158:009:309:4011:1011:2012:5013:0014:3014:4016:1016:2017:5018:0019:3019:4021:10
Poniedzialek
Wtorek
Sroda
Czwartek
Piatek
Sobota

L1, Ocena sp żyw .., dr J. Rydelek-Pęk, 127D, zz, 7

L1, Psychologia żyw, mgr G.Kulik, 126D, zz, 6

W1, Patofizjo klini, prof. Z. Ciemniewski, 0 Online, zz, 93

L1, Ocena sp żyw .., dr J. Rydelek-Pęk, 127D, zz, 6

L1, Psychologia żyw, mgr G.Kulik, 126D, zz, 3

W1, Patofizjo klini, prof. Z. Ciemniewski, 0 Online, zz, 4

L1, Ocena sp żyw .., dr J. Rydelek-Pęk, 127D, zz, 3

L1, Psychologia żyw, mgr G.Kulik, 126D, zz, 2

L1, Psychologia żyw, mgr G.Kulik, 126D, zz, 9

L1, Fizjolo żyw czł, dr B.Bucki, 103D, zz, 8

W1, Zdr.publiczne, dr B.Bucki, 0 Online, zz, 97

S1, Patofizjo klini, prof. Z. Ciemniewski, 127D, zz, 8

L1, Fizjolo żyw czł, dr B.Bucki, 103D, zz, 7

C1, Przech żywności, dr M. Synowiec, prof. ucz., 118D, zz, 7

L1, Eduk por żywien, dr M. Misiarz, 127D, zz, 5

L1, Fizjolo żyw czł, dr B.Bucki, 103D, zz, 5

C1, Przech żywności, dr M. Synowiec, prof. ucz., 118D, zz, 8

L1, Eduk por żywien, dr M. Misiarz, 126D, zz, 2

L1, Eduk por żywien, dr M. Misiarz, 126D, zz, 9

W1, BHP, dr A. Kaczmarek, 13D, zz, 1

W1, Przech żywności, dr M. Synowiec, prof. ucz., 0 Online, zz, 97

W1, Patofizjo klini, prof. Z. Ciemniewski, 0 Online, zz, 97

C1, Przech żywności, dr M. Synowiec, prof. ucz., 118D, zz, 5

W1, Przech żywności, dr M. Synowiec, prof. ucz., 0 Online, zz, 4

S1, Patofizjo klini, prof. Z. Ciemniewski, 0 Online, zz, 93

W1, Przech żywności, dr M. Synowiec, prof. ucz., 0 Online, zz, 93

S1, Patofizjo klini, prof. Z. Ciemniewski, 0 Online, zz, 4

Niedziela

L1, Kuchnie świata, dr M. Misiarz, 9D, zz, 2

L1, Eduk por żywien, dr M. Misiarz, 5D, zz, 2

L1, Ocena sp żyw .., dr J. Rydelek-Pęk, 118D, zz, 2

S1, Zdr.publiczne, prof. E. Niedworok, 127D, zz, 7

L1, Kuchnie świata, dr M. Misiarz, 9D, zz, 9

W1, Zdr.publiczne, dr B.Bucki, 0 Online, zz, 4

L1, Zasady org ży z, dr B.Całyniuk, 112D, zz, 8

L1, Język ang., mgr K. Drabczyk, 5D, zz, 6, 7, 8

L1, Kuchnie świata, dr M. Misiarz, 9D, zz, 8

L1, Zasady org ży z, dr B.Całyniuk, 112D, zz, 9

L1, Język ang., mgr K. Drabczyk, 5D, zn, 1, 3, 5

L1, Kuchnie świata, dr M. Misiarz, 9D, zz, 5

L1, Zasady org ży z, dr B.Całyniuk, 112D, zz, 5

W1, Zasady org ży z, dr B.Całyniuk, 0 Online, zz, 4

S1, Zdr.publiczne, prof. E. Niedworok, 127D, zz, 6

W1, Zasady org ży z, dr B.Całyniuk, 0 Online, zz, 93

W1, Zdr.publiczne, dr B.Bucki, 0 Online, zz, 97

S1, Zdr.publiczne, prof. E. Niedworok, 127D, zz, 3

L1, Eduk por żywien, dr M. Misiarz, 126D, zz, 6

W1, Sposoby żyw djp, prof. E. Poniewierka, 0 Online, zz, 93

W1, Fizjolo żyw czł, dr B.Bucki, 0 Online, zz, 93

L1, Eduk por żywien, dr M. Misiarz, 126D, zz, 7

W1, Sposoby żyw djp, prof. E. Poniewierka, 0 Online, zz, 97

S1, Sposoby żyw djp, prof. E. Poniewierka, 0 Online, zz, 97

L1, Eduk por żywien, dr M. Misiarz, 126D, zz, 3

S1, Sposoby żyw djp, prof. E. Poniewierka, 107D, zz, 1

L1, Ocena sp żyw .., dr J. Rydelek-Pęk, 107D, zz, 1

W1, Fizjolo żyw czł, dr B.Bucki, 0 Online, zz, 97

W1, Zdr.publiczne, dr B.Bucki, 0 Online, zz, 93

W1, Sposoby żyw djp, prof. E. Poniewierka, 0 Online, zz, 4

S1, Sposoby żyw djp, prof. E. Poniewierka, 0 Online, zz, 4

W1, Fizjolo żyw czł, dr B.Bucki, 0 Online, zz, 4

S1, Zdr.publiczne, prof. E. Niedworok, 126D, zz, 1

L1, Zasady org ży z, dr B.Całyniuk, 0 Online, zz, 4

Legenda planu

Opis Zajęć

  • BHP: BHP
  • Eduk por żywien: Edukacja i poradnictwo żywieniowe
  • Fizjolo żyw czł: Fizjologia żywienia człowieka
  • Język ang.: Język angielski
  • Kuchnie świata: Kuchnie świata
  • Ocena sp żyw ..: Ocena sposobu żywienia i stanu odżywienia z elementami antropometrii
  • Patofizjo klini: Patofizjologia kliniczna
  • Przech żywności: Przechowalnictwo żywności
  • Psychologia żyw: Psychologia żywienia
  • Sposoby żyw djp: Sposoby żywienia dojelitowego i pozajelitowego
  • Zasady org ży z: Zasady i organizacja żywienia zbiorowego
  • Zdr.publiczne: Zdrowie publiczne

Oznaczenia kolorystyczne

Ćwiczenia
Wykład
Laboratorium
Projekt
Seminarium