Dietetyka, tryb: niestacjonarne , semestr: 3 z dnia: 2023-01-04 18:57:36

Plan4WWW v1.00 by T.Trawka, modyfikacja by SoftwareSystem sp. z.o.o.

 8:4510:2512:0513:4515:2517:0518:4520:25
7:158:009:309:4011:1011:2012:5013:0014:3014:4016:1016:2017:5018:0019:3019:4021:10
Poniedzialek
Wtorek
Sroda
Czwartek
Piatek

W1, Tech.żyw., prof. J. Wyka, 205D, zn, 9

W1, Techn. inf., dr inż. L. Sieniawski, 112D, zz, 9

W1, Tech.żyw., prof. J. Wyka, 0 Online, zn, 1, 3, 5, 7

Sobota

L1, Jęz. ang., mgr K. Drabczyk, 118D, zz, 1, 2, 3

W1, Parazytol., dr M.Błaszczyk, 108D, zz, 6

L1, Techn. inf., dr inż. T. Piłot, 112D, zz, 1

L1, Jęz. ang., mgr K. Drabczyk, 118D, zz, 4, 5, 6, 7, 8, 9

W1, Parazytol., dr M.Błaszczyk, 118D, zz, 1

L1, Tech.żyw., dr M. Misiarz, 9D, zn, 5, 7

L1, Techn. inf., dr inż. T. Piłot, 0 Online, zn, 3, 5, 7, 9

W1, Parazytol., dr M.Błaszczyk, 108D, zz, 7, 8, 9

L1, Tech.żyw., dr M. Misiarz, 9D, zz, 1

W1, Techn. inf., dr inż. L. Sieniawski, 0 Online, zp, 2, 4, 6, 8

W1, Parazytol., dr M.Błaszczyk, 118D, zz, 4

L1, Tech.żyw., dr M. Misiarz, 9D, zz, 3

W1, Parazytol., dr M.Błaszczyk, 11D, zz, 2

Niedziela

L1, Żyw.klin., dr B.Całyniuk, 108D, zz, 9

W1, Podstawy żyw., dr M. Synowiec, prof. ucz., 118D, zz, 7

C1, Podstawy żyw., dr M. Synowiec, prof. ucz., 126D, zz, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

W1, Pr.żyw.dietet., dr B.Całyniuk, 108D, zz, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

L1, Pr.żyw.dietet., dr B.Całyniuk, 108D, zz, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

W1, Żyw.klin., dr B.Całyniuk, 108D, zz, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

L1, Żyw.klin., dr B.Całyniuk, 108D, zz, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

W1, Parazytol., dr M.Błaszczyk, 108D, zz, 4

W1, Podstawy żyw., dr M. Synowiec, prof. ucz., 126D, zz, 8, 9

W1, Podstawy żyw., dr M. Synowiec, prof. ucz., 126D, zz, 1, 2, 3, 4, 5, 6

Legenda
  • Jęz. ang.: Język angielski
  • Parazytol.: Parazytologia
  • Podstawy żyw.: Podstawy żywienia
  • Pr.żyw.dietet.: Pracownia żywienia i dietetyki
  • Tech.żyw.: Technologia żywności i potraw oraz towaroznastwo
  • Techn. inf.: Technologie informatyczne
  • Żyw.klin.: Żywienie kliniczne