Dietetyka magisterskie, tryb: niestacjonarne , semestr: 3 z dnia: 2024-09-19 19:54:52

Plan4WWW v1.00 by T.Trawka, modyfikacja by SoftwareSystem sp. z.o.o.

 8:4510:2512:0513:4515:2517:0518:4520:25
7:158:009:309:4011:1011:2012:5013:0014:3014:4016:1016:2017:5018:0019:3019:4021:10
Poniedzialek
Wtorek
Sroda
Czwartek
Piatek
Sobota

L3, Psychodiet. tre, mgr G.Kulik, 11D, zz, 8, 9

L1, Metodologia bż., dr E. Malczyk, prof. ucz., 112D, zz, 6

L2, Wpływ akt., dr R. Palacz, 11D, zp, 6, 8

S1, Jakośæ i bez.ż., dr M. Synowiec, prof. ucz., 118D, zz, 2

W1, Socjologia żyw., prof. J. Wyka, 0 Online, zz, 4

L1, Socjologia żyw., prof. J. Wyka, 127D, zz, 1, 2, 3

L2, Żyw r.d.s, dr M. Misiarz, 11D, zz, 8

W2, Wpływ akt., dr R. Palacz, 0 Online, zz, 92

L1, Zasady pr.firmy, dr inż. D. Seretna-Sałamaj, prof. ucz., 112D, zp, 8

L1, Metodologia bż., dr E. Malczyk, prof. ucz., 112D, zn, 1

L1, Socjologia żyw., prof. J. Wyka, 127D, zz, 5, 6

L3, Psychodiet. tre, mgr G.Kulik, 11D, zz, 1, 2, 3

L2, Żyw r.d.s, dr M. Misiarz, 11D, zz, 2

W2, Żyw r.d.s, dr M. Misiarz, 0 Online, zz, 92

W1, Socjologia żyw., prof. J. Wyka, 0 Online, zz, 7

W1, Żywnośæ funkcj., prof. E. Niedworok, 0 Online, zz, 7

L1, Socjologia żyw., prof. J. Wyka, 127D, zz, 9

L2, Wpływ akt., dr R. Palacz, 11D, zn, 1, 3, 5

S1, Jakośæ i bez.ż., dr M. Synowiec, prof. ucz., 118D, zz, 1

L1, Metodologia bż., dr E. Malczyk, prof. ucz., 112D, zz, 2

W1, Żywnośæ funkcj., prof. E. Niedworok, 0 Online, zz, 4

W1, Ochr.wł.intelek, dr G. Chmielewski, 0 Online, zz, 92

S1, Ochr.wł.intelek, dr G. Chmielewski, 0 Online, zz, 7

W2, Wpływ akt., dr R. Palacz, 0 Online, zz, 4

W2, Żyw r.d.s, dr M. Misiarz, 0 Online, zz, 4

W1, Socjologia żyw., prof. J. Wyka, 0 Online, zz, 92

W1, Żywnośæ funkcj., prof. E. Niedworok, 0 Online, zz, 92

W1, Ochr.wł.intelek, dr G. Chmielewski, 0 Online, zz, 4

S1, Ochr.wł.intelek, dr G. Chmielewski, 0 Online, zz, 4

W2, Wpływ akt., dr R. Palacz, 0 Online, zz, 7

W2, Żyw r.d.s, dr M. Misiarz, 0 Online, zz, 7

S1, Jakośæ i bez.ż., dr M. Synowiec, prof. ucz., 118D, zz, 8

L3, Psychodiet. tre, mgr G.Kulik, 11D, zz, 5

W1, Ochr.wł.intelek, dr G. Chmielewski, 1E, zz, 9

S1, Ochr.wł.intelek, dr G. Chmielewski, 1E, zz, 9

L2, Żyw r.d.s, dr M. Misiarz, 11D, zz, 9

W1, Ochr.wł.intelek, dr G. Chmielewski, 0 Online, zz, 7

S1, Ochr.wł.intelek, dr G. Chmielewski, 0 Online, zz, 92

L1, Zasady pr.firmy, dr inż. D. Seretna-Sałamaj, prof. ucz., 112D, zz, 3

L1, Metodologia bż., dr E. Malczyk, prof. ucz., 112D, zn, 3, 5

L1, Zasady pr.firmy, dr inż. D. Seretna-Sałamaj, prof. ucz., 112D, zz, 5

L2, Żyw r.d.s, dr M. Misiarz, 118D, zz, 6

Niedziela

L3, Praca z p.z zab, dr n. med. P. Szewczyk, 112D, zz, 8

L1, Planowan diet l, dr n. med. P. Szewczyk, 112D, zz, 1

S1, Żywnośæ funkcj., prof. E. Niedworok, 127D, zz, 1

W3, Psychodiet. tre, mgr G.Kulik, 0 Online, zz, 92

W1, Żywnośæ funkcj., prof. E. Niedworok, 0 Online, zz, 4

L1, Planowan diet l, dr n. med. P. Szewczyk, 112D, zp, 6, 8

S1, Sem.mgr., dr B.Całyniuk, 108D, zz, 6

W3, Psychodiet. tre, mgr G.Kulik, 0 Online, zz, 4

L3, Praca z p.z zab, dr n. med. P. Szewczyk, 112D, zz, 6

W1, Jakośæ i bez.ż., dr M. Synowiec, prof. ucz., 0 Online, zz, 4

S1, Żywnośæ funkcj., prof. E. Niedworok, 127D, zz, 2

L1, Planowan diet l, dr n. med. P. Szewczyk, 112D, zz, 5

W3, Praca z p.z zab, dr n. med. P. Szewczyk, 0 Online, zz, 92

W1, Żywnośæ funkcj., prof. E. Niedworok, 0 Online, zz, 7

W3, Praca z p.z zab, dr n. med. P. Szewczyk, 0 Online, zz, 4

S1, Sem.mgr., dr B.Całyniuk, 108D, zz, 9

L3, Praca z p.z zab, dr n. med. P. Szewczyk, 112D, zz, 1, 2

L1, Planowan diet l, dr n. med. P. Szewczyk, 112D, zz, 2

W3, Psychodiet. tre, mgr G.Kulik, 0 Online, zz, 7

W1, Planowan diet l, dr n. med. P. Szewczyk, 0 Online, zz, 4

W1, Planowan diet l, dr n. med. P. Szewczyk, 0 Online, zz, 7

L3, Praca z p.z zab, dr n. med. P. Szewczyk, 112D, zz, 9

W1, Planowan diet l, dr n. med. P. Szewczyk, 0 Online, zz, 92

S1, Żywnośæ funkcj., prof. E. Niedworok, 127D, zz, 3

L2, Wpływ akt., dr R. Palacz, 11D, zz, 2

S1, Sem.mgr., dr B.Całyniuk, 108D, zz, 3

W1, Żywnośæ funkcj., prof. E. Niedworok, 0 Online, zz, 92

W3, Praca z p.z zab, dr n. med. P. Szewczyk, 0 Online, zz, 7

L1, Planowan diet l, dr n. med. P. Szewczyk, 112D, zz, 9

S1, Żywnośæ funkcj., prof. E. Niedworok, 127D, zz, 9

L3, Praca z p.z zab, dr n. med. P. Szewczyk, 112D, zz, 5

S1, Sem.mgr., dr B.Całyniuk, 108D, zz, 5

S1, Żywnośæ funkcj., prof. E. Niedworok, 127D, zz, 5

S1, Sem.mgr., dr B.Całyniuk, 118D, zz, 8

W1, Jakośæ i bez.ż., dr M. Synowiec, prof. ucz., 118D, zz, 9

W1, Jakośæ i bez.ż., dr M. Synowiec, prof. ucz., 0 Online, zz, 92

Legenda
  • Jakośæ i bez.ż.: Jakośæ i bezpieczeństwo żywności
  • Metodologia bż.: Metodologia badań żywieniowych
  • Ochr.wł.intelek: Ochrona własności intelektualnej
  • Planowan diet l: Planowanie diet leczniczych
  • Praca z p.z zab: Praca z pacjentem z zaburzeniami odżywiania
  • Psychodiet. tre: Psychodietetyka z treningiem umiejętności interpersonalnych
  • Sem.mgr.: Seminarium magisterskie
  • Socjologia żyw.: Socjologia żywienia
  • Wpływ akt.: Wpływ aktywności fizycznej na zdrowie
  • Zasady pr.firmy: Zasady prowadzenia małej firmy
  • Żyw r.d.s: Żywienie w różnych dyscyplinach sportowych
  • Żywnośæ funkcj.: Żywnośæ funkcjonalna i suplementy diety